Prijavi se do 15. kolovoza i postani policajac

Budite dio tima Ministarstva unutarnjih poslova 

Objavljeno: 18.04.2023. zagorjeinternational

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 350 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024., a rok za podnošenje prijava je od 17. travnja do 15. kolovoza.

Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih započet će najranije 25. rujna ove godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave, odnosno u ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Prijaviti se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 25. rujna 2023., imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, ispunjavaju posebno propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, osobno su dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Prijave se, uz svu potrebnu dokumentaciju, šalju na adresu Ministarstva unutarnjih poslova, u Upravu za ljudske poslove, Ulica grada Vukovara 33, Zagreb s naznakom “za natječaj”. 

Svi detalji dostupni su na službenim stranicama MUP-a, ili na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba