Za svakog ponešto na Zlatarbistričkom proljeću 2023.

Travanj i svibanj puni su predstava i predavanja, ali i sportskih događanja i koncerata

Objavljeno: 17.04.2023. zagorjeinternational

Proljeće je u punom jeku, a najbolje to znaju u zlatarbistričkom kraju gdje se održava manifestacija “Zlatarbistričko proljeće 2023.” koja traje od sredine travnja do sredine svibnja. Iznimno zanimljiv program manifestacije pun je predstava, ali i predavanja, športskih događanja i koncerata. Za vas smo u nastavku izdvojili samo neke od najzanimljivijih datuma ovog proljeća.

Već danas u organizaciji kulturne udruge “Glumački festival u Krapini” u Dom kulture u Zlatar Bistrici dolazi Hit teatar Zagreb s predstavom “Udavače”. Kazališna predstava počinje u 20 sati te je za sve zainteresirane ulaz slobodan. A kako se glumom također bave najmanji u Zlatar Bistrici, upravo povodom Dana Vrtića mališani će 21. travnja prirediti priredbu u prostorijama vrtića Zlatni Dani s početkom u 16 sati.

Sredinom trajanja manifestacije, Dom kulture u Zlatar Bistrici će ugostiti svečanu sjednicu Općinskog vijeća 24. travnja uz koju je predviđen prigodni popratni program dok će se istog tjedna, u subotu 29. travnja, na istom mjestu održati svečani koncert povodom 30. obljetnice KUEU-e “Kaj”.

Od sportskih događanja, izuzetno atraktivno bit će 7. svibnja kada Lovačka udruga “Šljuka” organizira natjecanje u gađanju glinenih golubova Lovačkog doma Zlatar Bistrica.

Za zatvaranje manifestacije “Zlatarbistričko proljeće 2023.” zaduženo je Društvo “Naša djeca” Zlatar Bistrica koje u prostorijama sportske dvorane Zlatar Bistrica, 14. svibnja organizira “Večer Zlatarbistričkih mažoretkinja“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba