Restoran Bellevue iz Klokovca kod Krapinskih Toplica 28. travnja ponovno za Vas otvara svoja vrata

Ovo je jedno od onih mjesta na koje ćete se poželjeti vratiti one sekunde kada iz njega odete

Objavljeno: 17.04.2023. zagorjeinternational

Restoran Bellevue iz Klokovca kod Krapinskih Toplica uskoro će ponovno biti ‘u Vašem kraju’. Naime, pod novim vodstvom, tvrtkom ‘Gastro Palić j.d.o.o.’, restoran će 28. travnja ponovno otvoriti svoja vrata svojim gostima gdje će za njih vrhunske delicije pripremati stručno i iskusno osoblje. 

Raj za nepce 

Za jedinstveni gastronomski doživljaj, uz šefa kuhinje Davida Komadinu koji će svojim idejama oplemeniti tradicijska jela i udahnuti im dašak suvremenosti, brinut će i chefovi Mario Lepen i David Francesco Komadina pod mentorstvom svjetski poznatog MasterChefa Damira Sertića, a ponuda restorana temeljit će se na tradicionalnim zagorskim jelima uz moderan i atraktivan štih koji, kada ga jednom doživite, morat ćete doći opet i opet.

U restoranu Bellevue doživjet ćete pravu ‘roštilj avanturu’. Naime, chef Mario Lepen kao začetnik Balkanike – čudesa od mesa, cijeli program i ponudu diže na viši nivo sa svojim specijalitetima od mesa kakvog ovo područje još nije vidjelo. Uz unutarnji roštilj, na terasi restorana nalazi se i ‘Vulcanus’ roštilj na kojem se peče i kuha pred vama, uz atraktivnu otvorenu vatru. Nezaboravan doživljaj. 

Popratni sadržaji za sve

Uz izvrsnu gastronomsku ponudu, u restoranu ćete moći uživati i u niz ostalih, pomno osmišljenih sadržaja, a sve s ciljem da se osjećate ugodno. Primjerice, bit će tu raznih događanja kroz organizirane tematske večeri koje će se određenim radnim danom u tjednu, svaki tjedan ili dva tjedna u mjesecu, održavati i nuditi kvalitetan sadržaj i poseban program u večernjem terminu. 

Bit će tu radionica slikanja uz edukatora i uz vrhunska vina i nareske, zatim prezentacija i edukacija pravilnog pušenja ‘Havana’ kubanskih cigara i isprobavanje istih uz stari butik konjak, a organizirat će se atraktivni sadržaji i za one najmanje poput radionica na kojima će djeca, uz igru, izrađivati sladolede, kokice, ali i zdrave smoothije i dehidrirane kekse.  

Također, petkom i subotom u restoranu će biti i živa glazba uz popratne tematske sadržaje kao što su gostovanja raznih poznatih kuhara, stand-up komičara, predstava i gostiju iznenađenja, a iz restorana najavljuju i plesne večeri petkom te vinske i tamburaške večeri subotom. 

Već je sada poznato tko će Vas zabavljati narednih mjeseci. Svoj su dolazak za 28. travnja, na samo otvorenje, najavili ‘Krugovi Band’, 5. svibnja stiže ‘LUNA band’, 12. svibnja goste će zabavljati ‘Hallo Band’, a 19. svibnja slijedi luda večer uz ‘Maestro Band’. Nadalje, 26. svibnja u restoran stiže ‘The Loop Band’, 2. lipnja gosti će uživati u nastupu ‘Showtime Banda’, 9. lipnja slijedi večer tambure uz ‘Zlatnike’, a onda 16. i 23. lipnja ponovno se vraćaju ‘Maestro’ i ‘The Loop’ band. Potom početkom srpnja, 7., stižu ‘Kumovi’, a 17. srpnja sezonu će zatvoriti ‘Šarmeri’.  Također, uz bogat glazbeni program, 17. lipnja u restoran Bellevue stiže i predstava ‘Kerekesh teatra’.

Široka lepeza mogućnosti

Osim vrhunskog gastronomskog doživljaja i odlične zabave, u restoranu se organiziraju i razni eventi, kongresi, ali i proslave (vjenčanja, pričesti, firme, rođendani, krštenja, karmine…), a što se prostora tiče, ne trebate strahovati. Za Vas će se uvijek pronaći mjesto jer restoran broji 30 stolova, odnosno 120 mjesta, te 20 stolova na terasi (70 mjesta), a uz to, tu je i relax zona. Također, restoran će u ponudi nuditi i gablece, a tu će biti i posebne ponude za tvrtke – narudžba većeg broja gableca, uz dostavu. 

Za nezaboravno iskustvo blagovanja u restoranu Bellevue, a koje ćete zasigurno željeti ponoviti, rezervacije se primaju na e-mail adrese [email protected] i [email protected], ili na broj telefona 099/525-4520. 

Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 23 sata (kuhinja od 10 do 22), te od petka do nedjelje od 8 do 2 sata (kuhinja od 10 do 00). Također, na društvenim mrežama i službenim stranicama možete pratiti najave svih događanja i još puno više. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba