Zagorska je policija tijekom vikenda zabilježila ukupno šest nesreća

NEVJEROJATNO: Pijan ‘ko’ šmajser’ i bez vozačke skrivio nesreću na neregistriranom i neosiguranom motociklu u Jertovcu 

Objavljeno: 17.04.2023. zagorjeinternational

PU krapinsko – zagorska je izvijestila da je tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo prijevare, dok je na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno šest prometnih nesreća.

Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom te su se dogodile u Zlatar Bistrici zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Stubičkoj Slatini zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Jertovcu zbog neprilagođene brzine te u Krapini zbog oduzimanja prednosti prolaska. U prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola, vozač u Zlatar Bistrici 1,31 promila, a vozač u Krapini 2,23 promila.

Nadalje, u prometnoj nesreći do koje je došlo u Stubičkoj Slatini zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač u Jertovcu, do nesreće je došlo zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, a vozač koji je skrivio nesreću upravljao je neregistriranim i neosiguranim motociklom s 2,50 promila alkohola u organizmu i prije stjecanja prava na upravljanje.

Od ostalih događaja, možemo izdvojiti jednu dragovoljnu predaju oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava u sklopu akcije “Manje oružja manje tragedija“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba