Nevjerojatno dobri domaći stolnotenisači vratili se s ‘hrpom’ medalja

Krapinska ekipa koju čine Sara Rivetti, Stella Presečki i Nera Poslon, na tronu Hrvatske

Objavljeno: 17.04.2023. zagorjeinternational

Na odigranom prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu održanom u Zagrebu, krapinske mlade nade pokazale su zavidan talent i izdržljivost te se nakon tri dana teških borbi vraćaju kući puni medalja. Štoviše, Krapina se može podičiti kako ima najbolju ekipu u cijeloj Hrvatskoj, a čine ju prvakinje Sara Rivetti, Stella Presečki i Nera Poslon.

U muškim parovima broncu su uzeli Lovro i Vilim Posilović za koje treba napomenuti kako je uspjeh došao s vrlo malo treninga i protiv čak tri godine starijih protivnika.  

Najbolja stolnotenisačica Sara je u samo 90 minuta morala odigrati tri finala i to u mješovitom paru sa Šimunom Miloševičem MLZ  s kojim je osvojila drugo mjesto, zatim u ženskom paru Karlom Ivčić SVJ osvojila je naslov prvakinje Hrvatske te u pojedinačnoj konkurenciji gdje je postala vice prvakinja Hrvatske, kako iz saveza ističu nakon poraza od svoje dobre prijateljice Karle.

Odlični Stella, Lovro i Vilim su u ostalim kombinacijama dolazili svega na prag koraka do finala, zaustavivši se u četvrtfinalu ili osmini finala, ali također treba reći kako su Stella i Lovro igrali protiv starije konkurencije.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba