SRETNIK IZ VODNJANA: Bacio listić Eurojackpota u smeće jer nije pogodio ni jedan broj, pa je mislio da ništa nije dobio

JOKER MU DONIO 332.000 EURA: “Na to me nagovorila prodavačica, sad mogu pokrenuti vlastiti posao”

Objavljeno: 17.04.2023. zagorjeinternational

Još jedan sretan dobitnik igre Joker stigao je prošli tjedan na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije preuzeti dobitak. 
Mladić iz Vodnjana koji, kako kaže, još nije svjestan veličine svog dobitka, listić Eurojackpota uplatio je na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Petrola: 
– Ugledao sam na blagajni natpis Eurojackpot i odlučio sam odigrati jednu kombinaciju, no bez Jokera. Sva sreća, prodavačica me nagovorila da za samo 60 centi više odigram i Joker broj – rekao je presretan igrač koji je prvo pomislio da nije ništa osvojio na Eurojackpotu i razočaran bacio svoj listić u smeće. Tek nakon što je preko društvenih mreža saznao da je izvučen Joker upravo na prodajnom mjestu Petrola gdje je i on odigrao, izvadio je listić iz smeća i ostao iznenađen jer iako nije pogodio niti jedan broj u kombinaciji za Eurojackpot, igra Joker donijela mu je čak 332.055,14 eura!
Nasmijani Istrijan inače igra i Loto 7, no ovo mu je prvi veliki dobitak kojeg namjerava pametno iskoristiti. Sretni dobitnik će s osvojenim novcem pokrenuti vlastiti posao, a sada kada financijska situacija više nije neizvjesna, priželjkuje i prinovu u obitelji.
Kaže da će od sada redovito igrati i provjeravati brojeve jer: “Ako ne igraš, ne možeš ni osvojiti!”
A ovog vikenda zaigrali su i osvojili vrijedne dobitke i dva igrača igre Loto 7. Iznos od 9450 eura osvojio je igrač koji je svoj listić uplatio preko internet stranica Hrvatske Lutrije, a dobitak od 10.000 eura (75.345,00 kn) u igri Druga šansa Lota 7 osvojio je dobitnik iz Šibenika kojem je to prvi veći dobitak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba