Velika tragedija

Umro mladi hrvatski vojnik kojeg je u Požegi prebio njegov prijatelj i ostavio na parkingu

Objavljeno: 16.04.2023. AB

Od teških ozljeda zadobivenih brutalnim premlaćivanjem preminuo je vojnik (21) kojeg je u subotu u Požegi pretukao prijatelj, javlja 24 sata. Potvrdio im je to Ivan Vukoja, ravnatelj požeške bolnice.

Ozlijeđenog mladića pronašli su na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi i odveli u bolnicu gdje je danas i umro. MORH je ranije rekao kako se mladić u trenutku napada nalazio izvan službe.

Požega.eu piše kako su žrtva i osumnjičeni bili dobri prijatelji koji su zajedno igrali za isti nogometni klub, trenirali i odlazili na utakmice. 

– Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili – ispričali su šokirani mještani.

Vojnik je u bolnicu u Požegi došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija. Riječ je o ozljedama glave, unutarnjem krvarenju.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Radilo se, kako navode, o brutalnom cipelarenju, odnosno o višestrukim i snažnim udarcima noge u glavu mladog vojnika, koji je u jednom trenutku ostao bez svijesti. 

Policija je nedaleko mjesta napada zatekla 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći. No onda su pregledali nadzorne kamere i shvatili da je ‘pomagač’ zapravo napadač, piše 24 sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba