Ameriku potresa novi seks skandal u školama

U samo dva dana diljem zemlje uhitili šest učiteljica, neke spavale i s više učenika

Objavljeno: 16.04.2023. zagorjeinternational

Ameriku potresa novi skandal u školama u kojima su učiteljice iskoristile svoj položaj i iskorištavale maloljetne učenike, piše 24 sata.
U samo dva dana diljem zemlje uhitili su šest učiteljica koje su optužene za neprikladno ponašanje prema učenicima, seksualni napad i seksualno iskorištavanje maloljetnih žrtvi.
Neke su spavale i s više učenika, jednu je snimila nadzorna kamera kako s učenikom odlazi u učionicu na kojoj su na prozorima bile stavljene novine kako se ne bi vidjelo.
Najviše se piše o slučaju iz Pennsylvanije gdje je 26-godišnja učiteljica tjelesnog Hannah Marth zavela 17-godišnjeg učenika koje je trenirala bacati koplje.

FOTO: US Police


Kako su naveli tužitelji, prva ga je kontaktirala poslavši mu poruku usred noći. Pozvala ga je u svoj dom gdje su spavali zajedno. Kako navode u optužnici, to je trajalo više od godinu i pol.

– Iskoristila je svoj položaj, dob i ranjivost maloljetne žrtve. Škole moraju biti sigurno mjesto za učenike i to je najbitnije. Svi koji iskoriste svoj položaj i naprave nešto što bi na djecu moglo imati negativne posljedice bit će kažnjeni – rekli su tužitelji.
Optužili su je za seksualni napad i seksualno iskorištavanje maloljetnika. Prijetio joj je višegodišnji zatvor, no puštena je uz jamčevinu od 75.000 dolara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba