Stradala zbog TikTok izazova

Preminula Slađa iz ‘Noćne more’

Objavljeno: 14.04.2023. zagorjeinternational

Slađana Petrušić, bivša sudionica i voditeljica ‘Parova’, preminula je, a informaciju je objavila njezina obitelj na društvenim mrežama. 40-godišnjakinja je preminula od zadobivenih ozljeda koje je zadobila zbog TikTok izazova, piše Ekskluziva.ba.

– S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi, jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno. Molimo novinare da nas ne zovu jer nikada nismo bili dio javnog života, a isto tako bila je to i Slađina želja pa ispoštujmo. Hvala Vam na razumijevanju – stoji u objavi njene obitelji. 

Samo dan ranije je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidjelo da joj je noga bila u zavojima, a kako je napisala, stradala je zbog TikTok izazova. 

– Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće… pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo z……. J…m ti Tik Tok izazove – napisala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba