Vatrogasci jučer intervenirali na dva požara

U Vojnić Bregu jučer gorio manji gospodarski objekt, gorjelo i u Svetom Mateju

Objavljeno: 13.04.2023. zagorjeinternational

U srijedu je u 12.59 sati putem, VOC-a Zabok, u DVD Bedekovčinu stigla dojava o požaru gospodarskog objekta u Vojnić Bregu. 

Vatrogasci su na požarište izašli s jednim navalnim vozilom, autocisternom, i šest vatrogasaca, a ubrzo su im se priključili i kolege iz mjesnog DVD-a Brestovec Orehovički s četiri vatrogasca te ZJVP Zabok s tri vatrogasca. 

Požar je uspješno ugašen, a sva slama i ostali gorivi materijal zalijeni su vodom kako bi se spriječilo ponovno zapaljenje. 

Kako je izvijestila policija, do požara je došlo kada je 55-godišnjakinja spaljivala na svojem dvorištu suhu travu, prilikom čega je vatra izmakla kontroli i proširila se na potkrovlje manjeg gospodarskog objekta.

U požaru je u potpunosti izgorjelo sijeno i krovište gospodarskog objekta. Nema ozlijeđenih osoba, nastala je materijalna šteta, a protiv 55-godišnjakinje podnijet će se prijava.

Također, jučer je došlo do požara suhe trave i niskog raslinja na poljoprivrednoj površini u Svetom Mateju. Do požara je došlo na neutvrđen način, nema štete i požar su ugasili pripadnici DVD-a Sveti Matej.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba