Strašno koliko ljudi mogu biti bezdušni i neodgovorni

Netko je u azil preko ograde bacio psa, drugi psi ga rastrgali. VLASNICA: Ispovraćala sam dušu, tresem se od šoka

Objavljeno: 13.04.2023. zagorjeinternational

Netko je na uskrsni ponedjeljak preko dvometarske ograde u dvorište Udruge ‘Lajka’ u Novigradu Posavskom, bacio psa kojeg su potom drugi psi nasilno ubili, a o svemu se na svojem Facebooku oglasila vlasnica azila Marina Ferenčić

– Molim osobu koja je ostavila između 10 i 14 sati, danas, na uskrsni ponedjeljak, ovu zamalo praznu vrećicu hrane za pse i ubacila svojeg lijepo ugojenog psa mješanca, dečka, crnog sa smeđim paležom, preko dvometarske ograde u gornje dvorište utočišta, kod velikih pasa, da se javi do kraja dana kako bi preuzela mrtvo tijelo svojeg psa i vidjela što mu je učinila svojim neodgovornim postupkom – napisala je Ferenčić.

Psića su drugi psi nasilno usmrtili, a cijela je ova situacija šokirala djelatnicu Udruge koja je prijavu policiji već poslala.

– Domicilni psi su ga onako preplašenog, stranca, napali i ubili. Ukoliko se ta osoba ne javi, predajem prijavu MUP-u, a dokaz su mrtvo tijelo psa i ta vrećica hrane s otiscima prstiju. Zar niste mogli nazvati i pitati, našlo bi se rješenje? Broj telefona udruge je dostupan uvijek. Znate li da ste prekršili zakon i ljudski moralni zakon i postali ubojica? Ispovraćala sam dušu, tresem se od šoka, psi su uznemireni – piše u njenoj objavi.

Ferenčić pretpostavlja da je riječ o vlasnici/ku iz druge općine s obzirom da su u njihovoj općini svi psi s popisa na broju te su zbrinuti i čipirani. 

Iz PU koprivničko – križevačke potvrđeno je da je prijava zaprimljena te da policijski službenici provode kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja.

Facebook/Marina Ferenčić

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba