Kraj radova predviđen za sredinu lipnja, evo obilaznih pravaca

Započela 150.000 eura vrijedna sanacija mosta na Županijskoj cesti Ž2126 u Velikoj Petrovagorskoj

Objavljeno: 12.04.2023. zagorjeinternational

U utorak je započela sanacija mosta Velika Petrovagorska na Županijskoj cesti Ž2126 na samom rubu općine Lobor, a obišli su ih župan Željko Kolar, ravnatelj Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije Stjepan Sirovec i načelnica Lobora Ljubica Jembrih.

– Radi se o mostu, odnosno propustu na županijskoj cesti u neposrednoj blizini državne ceste D29, ugovorena vrijednost radova je 151.874 eura te se njihov završetak očekuje u drugoj polovici lipnja – pojasnio je župan Kolar te još jednom naglasio kako je na području županije trenutno u tijeku ‘opća mobilizacija’ s ciljem maksimalnog iskorištavanja raspoloživih sredstava iz Fonda solidarnosti.

Izvođač radova je tvrtka “Završni radovi Krešo d.o.o.”, dok stručni nadzor provodi tvrtka “Viacon d.o.o.”.

Zbog spomenutih je radova za promet zatvorena županijska cesta Ž2126 (Petrova Gora (DC29) – Gregurovec – Mihovljan (ŽC2125)). Obilazni pravac za vrijeme privremenog zatvaranja prometa je Petrova Gora – Novi Golubovec – Kuzminec – Mihovljan – Gregurovec i obratno (državnom cestom D29, državnom cestom D35, županijskom cestom Ž2125 i županijskom cestom Ž2126). 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba