Prijavite se, možda je neki od ovih poslova baš ono što ste tražili

Restoran Bellevue u potrazi je za ugostiteljima – evo koje su pozicije otvorene

Objavljeno: 12.04.2023. zagorjeinternational

Restoran ‘Bellevue’ iz Klokovca kod Krapinskih Toplica u potrazi je za novom radnom snagom, a trenutno zapošljavaju pomoćne kuhare/kuharice, kuhare/kuharice, konobare/konobarice, barmene/barmenice, pizza majstore/majstorice te pomoćne radnike/radnice u kuhinji. 

Za sve navedene pozicije potrebno je imati dvije godine iskustva u sličnim poslovima, a od budućih se djelatnika očekuje profesionalnost, ljubaznost, brzina, snalažljivost i okretnost. Zapošljava se na puno radno vrijeme, na neodređeno, rad je organiziran u dvije smjene, a radi se i vikendima. Potrebna razina obrazovanja za navedene pozicije su završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola.

Novi vlasnik, ‘Gastro Palić’, budućim radnicima na svim traženim pozicijama nudi mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja te usavršavanja, rad i radionice s poznatim ugostiteljima te ugodno i pozitivno radno okruženje. Isto tako, poslodavac osigurava punu naknadu za prijevoz.

Svi zainteresirani za bilo koju od otvorenih pozicija mogu se s povjerenjem prijaviti na e-mail [email protected] ili na broj telefona 099/2169-291, a tamo ujedno mogu dobiti i više informacija. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba