Koja je djevojka vaš favorit?

Kreću pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske – ovo su finalistice 

Objavljeno: 12.04.2023. zagorjeinternational

Već tradicionalno, s prvim proljetnim danima kreću i pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske. Ovogodišnji izbor, 27. po redu, održat će se 3. svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na Jutarnji.hr, a za titulu najljepše natjecati će se 16 prekrasnih finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu, djevojkama će dom biti luksuzni hotel Esplanade, a vrijeme će im biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru – večernjih i cocktail haljina Bariba, kupaćih kostima Pletix, te obuće Baldinini. Za vrijeme boravka u kontinentalnom dijelu Hrvatske, ovaj vikend, djevojke će posjetiti i Hrvatsko Zagorje, točnije Vuglec Breg gdje će uz prekrasnu prirodu uživati i u zagorskim specijalitetima te dvorac Veliki Tabor.

U nedjelju djevojke odlaze u Pulu, a na bazenu novootvorenog Grand Brioni Pula hotela, očekuje ih nastavak snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Same Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuti će se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo u suradnji s Aura kozmetikom te stilisti Salona Marcela koji će za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Silky Technobasic proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Doriana Gašparovića, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

– Zahvaljujemo grupaciji hotela Arena Hospitality koji su naši domaćini ove godine i u čijim hotelima Park Plaza Histria i novootvorenom Grand Brioni Pula planiramo odraditi onaj najzahtjevniji dio priprema: snimanje službenih fotografija i uvježbavanje koreografije. I ove godine će nam se na pripremama  pridružiti dr. Vivian Jurković, vlasnica i osnivačica Dr. Vivian Estetics koja će djevojkama dati korisne savjete za njegu kože, te direktorica Studia Marcela Jadranka Pezo radi predavanja o zdravlju i njezi kose – otkrila nam je direktorica Miss Universe Hrvatske Marija Kraljević.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Krapinčanka Arijana Podgajski predati krunu Zlatarne Dodić saznat ćemo 3. svibnja, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura. Kroz program će gledatelje voditi Davor Garić.

Sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske možete pratiti na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Twitter. 

Ovo je popis ovogodišnjih finalistica, a njihove fotografije možete pogledati niže u nastavku.

Nina Amižić, 21, Žrnovnica

Matea Blažević, 22, Đakovo

Lucciana Ćebo, 19, Zagreb

Andrea Erjavec, 23, Perušić

Sara Garac, 22, Stobreč

Matea Josić, 20, Zagreb

Paola Kliba, 21, Pula

Petra Marić, 22, Župa Dubrovačka

Lucija Mlinarević, 18, Split

Ana Mujkić Granić, 18, Vinkovci

Polina Mytko, 27, Split

Ema Numić–Meša, 19, Pula

Klara Pelemiš, 27, Zagreb

Mihaela Posavec, 19, Zagreb

Matea Svjetličić, 20, Čazma

Ema Helena Vičar, 20, Zagreb

Nina Amižić
Matea Blažević
Lucciana Ćebo
Andrea Erjavec
Sara Garac
Matea Josić
Paola Kliba
Petra Marić
Lucija Mlinarević
Ana Mujkić Granić
Polina Mytko
Ema Numić-Meša
Klara Pelemiš
Mihaela Posavec
Matea Svjetličić
Ema Helena Vičar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba