Pripremljene zanimljive radionice i predavanja

Pridružite se 17. Tjednu cjeloživotnog učenja na POU Čakovec 

Objavljeno: 11.04.2023. zagorjeinternational

U sklopu 17. Tjedna cjeloživotnog učenja, iz Grada Čakovca najavljuju seriju besplatnih radionica i predavanja kojima će se proslaviti ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja na Pučkom otvorenom učilištu Čakovec.

Prvog dana, 18. travnja, u 13 sati će se održati Završna konferencija projekta ESF-a “IKT Cloud-IO”, a zatim u 17 sati predavanje “Fake news: Kritičko promišljanje medija”. Idućeg dana održat će se radionica “Amigurumi lutke: Heklanje je ponovno in!” u 17 sati, a onda 21. travnja slijedi radionica “Priprema tradicionalne međimurske gibanice” u 9 sati i “Oboji svijet u zeleno: Interaktivno predavanje povodom Dana planeta Zemlje” u 11 sati. 

Nekoliko dana nakon, 24. travnja, održat će se predavanje “Sigurni i konkurenti na internetu: Sigurnost na internetu & Kako prodati i faze odluke o kupnji” u 16 sati, a idućeg dana slijedi Foto radionica u 17 sati. 

– Bez obzira jeste li zainteresirani za nadograđivanje Vaših znanja ili jednostavno želite naučiti nešto novo, naše aktivnosti unutar Tjedna cjeloživotnog obrazovanja nude ponešto za svakoga! Stoga nemojte zaboraviti pozvati svoje ukućane, prijatelje i kolege s posla na aktivnosti koje organiziramo. Nadamo se da će ove besplatne aktivnosti koje spremamo potaknuti vašu znatiželju i strast za cjeloživotnim učenjem – poručuju iz Grada. 

Svi detalji su dostupni na stranicama Grada, a za neke radionice ili predavanja potrebne su i prijave. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba