S njim u vozilu bili i drugi putnici, svi završili na razgovoru

Vozač taksija (61) odbio dati dokumente na uvid, pobjegao, a zatim autom udario policajca  

Objavljeno: 10.04.2023. zagorjeinternational

PU zagrebačka izvijestila je da su jutros oko 9.30 sati u Zagrebu, u Vlaškoj ulici, policijski službenici zaustavili automobil zagrebačkih oznaka s taksi oznakom te radi provođenja nadzora vozila i vozača, zatražili dokumente vozača. Vozač, ne davši policijskim službenicima dokumente, se dao u bijeg, a policijski službenici ponovo su ga zaustavili u Kurelčevoj ulici. 

– U trenutku kada su policijski službenici izašli iz službenog vozila, vozač je vozilom namjerno krenuo prema jednom policijskom službeniku, udario ga vozilom i nastavio vožnju prema Jurišićevoj ulici – stoji u priopćenju policije. 

Neposredno prije Draškovićeve ulice, zaustavljen je od strane policijskih službenika, a radi sprječavanja ponovnog bijega i svladavanja otpora, policijski službenici su prema njemu primijenili sredstva prisile, te je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da se radi o 61-godišnjem Hrvatu.  

Putnici koji su se nalazili u vozilu dovedeni su službene prostorije policije zbog daljnjeg utvrđivanja okolnosti ovog događaja, dok je zbog opisanog događaja tramvajski promet Jurišićevom ulicom u smjeru istoka obustavljen od 9.40 sati do 12.13 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba