Jučer je u Čakovcu bilo baš veselo!

Više stotina mališana družilo se, fotografiralo s uskrsnim zecom i tražilo čokoladna jaja u Perivoju Zrinskih

Objavljeno: 09.04.2023. zagorjeinternational

Turistička zajednica grada Čakovca već je tradicionalno na Veliku subotu u Perivoju Zrinskih okupila više stotina djece u pratnji njihovih roditelja i obitelji, koji su sudjelovali u potrazi za uskrsnim jajima. 

Priča potrage kreće od toga da vrijedni djelatnici TZ-a zajedno sa zecom pripreme uskrsna jaja, međutim poznati čakovečki pozoj koji se skriva ispod zidina Starog grada, uskrsnom zecu ukrade sva jaja i sakrije ih u Perivoju Zrinski. Kako bi mu pomogli u potrazi, mališani i njihovi roditelji svake se godine odazovu u velikoj broju, a ove godine omela ih nije ni lagana kiša.

Uz veliki broj skrivenih uskrsnih čokoladnih jaja, među ostalim su se nalazila i tri zlatna jaja, koja su ove godine pronašli Kiara Ana Srnec, Jan Radiković te zajednički Juraj Juras i Niko Bistrović. Njima je osobno čestitala gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini te im dodijelila diplome i prigodne poklone. No osim njih i ostali sudionici u prostorima Turističke zajednice grada Čakovca primili su svoje zaslužene diplome uskrsnog zeca za izniman trud, ali i utješne nagrade u povodu Uskrsa.

S obzirom na masovnost ovog blagdanskog programa, veselje i pozitivne dojmove roditelja i djece, bez sumnje – svi bili pobjednici!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba