Čestitka međimurskog župana Matije Posavca povodom Uskrsa

˝Ušli smo u još jednu izazovnu godinu koja od nas traži da se jasno odredimo prema vlastitim interesima i za njih izborimo˝

Objavljeno: 09.04.2023. zagorjeinternational

Sretan vam Uskrs!

Predahnimo nakratko u blagdanskom ozračju, u okrilju svojih obitelji i bližnjih, kako bismo ponosni na sve uspjehe nastavili graditi naš, međimurski put probitka i razvoja.

Ušli smo u još jednu izazovnu godinu koja od nas traži da se jasno odredimo prema vlastitim interesima i za njih izborimo. Nije to ništa novo kada je o povijesti Međimurja riječ, no nije nova ni činjenica da nikada nismo odustajali od težnje da najbolja rješenja sami implementiramo u naše društvo te da se pri tome oslanjamo isključivo na svoje snage.

Simbolika ovoga blagdana sadržana u Kristovu uskrsnuću neka nas podsjeti da se vjerom i izdržljivošću daleko može stići. Pripadamo kraju u kojem su se ljudi oduvijek oslanjali na vlastite snage i to je odlika našega mentaliteta, pripadamo kraju u kojem ubiremo postignuća vlastitih ruku.

Uskrs je blagdan koji kršćanima simbolizira i duboku humanost društva i usredotočenost na duhovne vrijednosti, a upravo takva je zajednica koju gradimo pokazujući to djelom – brigom za svakog građanina. Međimurska županija okrenuta je svojim ljudima, svakom čovjeku ponaosob koji će u potporama koje provodimo naći podršku po svojoj mjeri.

U duhu Uskrsa, krenimo dalje ovom našom slavljeničkom godinom u kojoj ćemo obilježiti 30 godina puta prema najuspješnijoj županiji Hrvatske!

Vama i vašim bližnjima, u osobno ime i u ime Međimurske županije želim obilje mira i blagodati, te sretan i blagoslovljen Uskrs!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba