Željko Česi novi je predsjednik Nogometnog kluba Novi Marof

Pod njegovim vodstvom jedan od najstarijih nogometnih klubova u Hrvatskoj nastavlja braniti boje grada

Objavljeno: 06.04.2023. zagorjeinternational

Jedan od najstarijih nogometnih klubova u Hrvatskoj, Nogometni klub Novi Marof, odnedavno ima novo vodstvo. Naime, na redovnoj izbornoj skupštini kluba jednoglasnom odlukom prisutnih članova za novog predsjednika izabran je Željko Česi pod čijom će palicom NK Novi Marof nastaviti braniti boje grada. 

Novi predsjednik novomarofskog nogometnog kluba na tom je mjestu naslijedio Ivana Tuka, a uz njega, izabrana su i dva potpredsjednika – Nikola Šivak i Kristijan Šafran. U izvršnom će odboru, uz Šivaka i Šafrana, sjediti i Marijan Sabolek, Danijel Petrić, Tomislav Turković i Luka Mateković, dok će nadzorni odbor, na prijedlog Skupštine, činiti Mario Novak koji će obnašati funkciju predsjednika te Krunoslav Turković i Dario Šantek.

Zahvalivši bivšoj upravi na čelu s donedavnim predsjednikom Tukom na svemu što su činili za razvoj nogometa u Novom Marofu, novi predsjednik kluba Česi naglasio je kako su dosadašnji rezultati, koji će zauvijek ostati upisani u povijest novomarofskog nogometnog kluba, biti temelj njihovog daljnjeg rada.

– Izabrano je novo vodstvo kluba, ali navijači, simpatizeri i prijatelji našeg kluba ostali su i dalje isti. Nadamo da ćemo uz pomoć i podršku sviju njih, kao i Grada i dalje usrećivati navijače, braniti boje našeg kluba i predstavljati naš grad najbolje što možemo – rekao je Česi.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i gradonačelnik Siniša Jenkač koji je najavio kako Nogometni klub Novi Marof na podršku Grada može i dalje računati. 

– Grad značajna sredstva izdvaja za sport, a posebnu pažnju pridaje sportu i rekreaciji od najmanjih nogu i zato mi je drago što se Nogometni klub Novi Marof, koji je nedavno proslavio i velikih 95 godina rada, može pohvaliti velikim brojem mladih kadrova što pokazuje da smo zajedničkim snagama postavili dobar temelj za daljnji razvoj sporta u našem gradu – rekao je Jenkač čestitavši novom vodstvu kluba i poželjevši mu puno uspjeha u budućem radu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba