Plesni klub “SpinBox” ispunio dvoranu Kulturnog centra Ivan Rabuzin

“I dalje će imati podršku Grada jer kvalitetno rade već godinama te potiču mlade da se aktivno bave nečim kvalitetnim”

Objavljeno: 06.04.2023. zagorjeinternational

Produkcija plesnog studija “SpinBox” iz Novog Marofa dupkom je napunila veliku dvoranu Kulturnog centra “Ivan Rabuzin”, a produkciji je prisustvovao i gradonačelnik Siniša Jenkač. 

Plesači od 3,5 pa sve do 17 godina, oduševili su publiku svojim plesnim pokretima, a plesali su u disciplinama modernih plesova. Godišnjom produkcijom plesnog studija želi se obilježiti i pokazati sve ono što se radilo kroz cijelu godinu, a radilo se i ostvarilo puno toga.

– Od prošle godine pamtimo Svjetsko prvenstvo u Poreču gdje smo ostvarili odličan rezultat. Prošli smo skupinu kao profesionalci, a mi smo strogo amaterski plesači – tjedno dva puta treniramo po sat vremena. To nam je bila velika odskočna daska za dalje – izjavila je Karmen Maršić Ferenčina.

Plesni studio “SpinBox” iskoristio je pandemijsko razdoblje za treninge, ali i promociju putem YouTube videa kojima su željeli privući nove plesačice i plesače, ali isto tako i pokazati se javnosti. A otkako su krenula natjecanja i okupljanja, studio broji same uspjehe. 

– Nismo se vratili s niti jednog bez barem dva pehara! Već ove godine smo na međunarodnom natjecanju u Budimpešti osvojili dva prva mjesta, a u svibnju idemo na natjecanje u Zadar – najavila je Maršić Ferenčina te dodala kako su sve to pripreme za veliko finale koje ih čeka u listopadu:

– Ispunili smo sve uvjete i kriterije te se plasirali na Svjetsko prvenstvo u Cipru. U Cipar idu ekipe već od šest godina pa na dalje. To je samo dokaz odličnog rada našeg plesnog studija – istaknula je.

U plesnoj produkciji uživao je i gradonačelnik Jenkač koji je istaknuo kako će Grad i dalje nastaviti pružati podršku Plesnom studiju. 

– Bitno je da imaju podršku Grada jer kvalitetno rade već godinama te potiču mlade da se aktivno bave nečim korisnim, a isto tako i zabavnim. Uvjeren sam kako će i dalje nastavljati osvajati pehare na natjecanjima. Na taj način “SpinBox” odlično promovira sebe, ali i naš grad – izjavio je Jenkač. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba