Gradonačelnik Bosilj na druženju Društva distrofičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida

“Grad će i dalje raditi na tome da poboljšamo kvalitetu života svih osoba s invaliditetom”

Objavljeno: 06.04.2023. zagorjeinternational

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj u srijedu je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Metel Ožegović prisustvovao druženju s Društvom distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina. Druženju je nazočio i ravnatelj Gradske knjižnice Mario Šoštarić.

Predsjednik Društva distrofičara Ivan Vujec uputio je gradonačelniku i ravnatelju knjižnice čestitku povodom Uskrsa te izrazio zahvalnost za pomoć i doprinos u radu udruge. 

– Hvala na podršci i razumijevanju koje iskazujete prema nama. Osobama s invaliditetom je u Varaždinu lijepo živjeti upravo zato što imaju ovakvu podršku institucija i prihvaćanje društva – poručio je. 

Gradonačelnik Bosilj članovima udruge je na poklon uručio nove članske iskaznice Gradske knjižnice.

– Grad će na svaki način, u najvećoj mjeri, pokušati utjecati i raditi na tome da poboljšamo kvalitetu života vaših članova i svih osoba s invaliditetom, da oni budu dio i uživaju u svim sadržajima i svoj kulturnoj i društvenoj ponudi našeg grada, ravnopravno s ostalim građanima. Naša knjižnica je u potpunosti prilagođena osobama s invaliditetom, kazalište također, preostaje nam izazov da prilagodimo naš muzej kako bi sve kulturne institucije bile dostupne. Želimo da Varaždin bude grad bez barijera za naše sugrađane – rekao je gradonačelnik Bosilj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba