Sajam u Konjščini ponudio za svakog ponešto, pogledajte kako je bilo

ZA LJEPŠI USKRS: Udruge, djeca i učenici mještanima ponudili unikatne radove

Objavljeno: 04.04.2023. zagorjeinternational

Proteklog vikenda, uoči najvećeg kršćanskog blagdana, održan je drugi Uskrsni sajam Općine Konjščina. Na tamošnjem središnjem trgu okupile su se udruge, vrtićarci, osnovnoškolci i srednjoškolci koji su izložili svoje unikatne radove i oduševili mještane. Na njihovim je štandovima svatko mogao pronaći ponešto za sebe, a prema riječima načelnice Anite Krok, bilo je tu svega – od pisanica, rukotvorina, nakita, pa do zanimljivih ukrasa koje su izradili njihovi najmlađi sumještani.

– Vjerujem da su mještani koji su se odazvali ovom našem Uskrsnom sajmu mogli zaista pronaći neki uskrsni ukras ili predmet koji će krasiti njihov dom ili blagdanski stol. Riječ je o lijepom događaju s kojim smo započeli prošle godine s ciljem da promoviramo radove naših udruga i institucija, a iako je ovo tek druga godina da se sajam održava, odličan odaziv potvrđuje da je na dobrom putu da postane tradicionalan – naglasila je načelnica Krok.

Na subotnjem sajmu svoje su radove predstavili članovi Udruge umirovljenika koji pohađaju radionicu izrade ručnih radova, vrtićarci iz Dječjeg vrtića Konjščina, djeca iz Društva naša djeca Konjščina, učenici iz Centra za odgoj i obrazovanje Zajezda te tamošnje osnovne i srednje škole, kao i članovi Kluba ‘Radost’.

Podsjetimo, sličan sajam održan je i uoči Božića, a mještani su svojim donacijama podržali rad udruga i institucija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba