Svjetski lider u višekratnoj brizganoj ambalaži pojačava svoj tim! Prijavite se!

DW Reusables traži inženjera u održavanju, vozača viličara i voditelja smjene

Objavljeno: 04.04.2023. zagorjeinternational

DW Reusables svjetski je lider u višekratnoj brizganoj ambalaži kao što su gajbe za piće, palete, nosiljke, kao i druga rješenja prilagođena kupcima. S više od 60 godina iskustva u povratnim gajbama za piće, rade za najpoznatije robne marke. Sve važne inovacije na području ambalaže za piće potekle su iz upravo iz ove tvrtke. Sa sjedištem u Belgiji i četiri proizvodne lokacije u Poljskoj, Španjolskoj i dvije u Hrvatskoj, u Humu na Sutli i Vojniću, tvrtka je strateški igrač.

– U DW Reusables brinemo o okolišu, stoga su svi naši proizvodi dizajnirani za kružno gospodarstvo. Pomažemo kupcima diljem svijeta da poboljšaju svoje ciljeve održivosti zamjenom jednosmjerne ambalaže povratnim sustavima zatvorene petlje. Potpomognut vrijednostima naše tvrtke kao što su jedan tim, brižnost, predanost i inovacija, naš pristup raznolikosti i uključenosti temelji se na prepoznavanju da je idealno radno okruženje ono koje omogućuje svim našim zaposlenicima da rade najbolje što mogu i razviju svoj puni potencijal. To je karijera o kojoj ćete htjeti pričati svojoj obitelji i prijateljima! Ne samo da ćete imati uspješnu karijeru, već ćemo vam pružiti i svu potrebnu podršku da ispunite svoje ambicije – poručuju iz tvrtke.

Budite dio tima koji vas čini ponosnim i pridružite se na pozicijama – inženjer u održavanju, vozač viličara i voditelj smjene, koje DW Reusables traži za lokaciju u Humu na Sutli.

Ukoliko ste zainteresirani pošaljite svoj životopis na e-mail [email protected] ili adresu Hum na Sutli 123, Hum na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba