Vijest koja će zasigurno razveseliti roditelje mališana

Općina Lobor osigurala sredstva za besplatan lipanj u Dječjem Vrtiću ‘Ivančica’

Objavljeno: 02.04.2023. zagorjeinternational

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava hrvatskim općinama za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini. 

– Dobivena sredstva iskoristit će se za financiranje plaća odgojitelja, podmirenja režijskih troškova, troškova prehrane te će tako roditelji u lipnju biti oslobođeni plaćanja usluge vrtića – pojasnila je načelnica Ljubica Jembrih. 

Na natječaj se javila i Općina Lobor za Dječji Vrtić ‘Ivančica’ te je time Općini odlukom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade odobren maksimalni iznos. 

– Općina godišnje iz proračuna izdvaja značajna sredstva za funkcioniranje našeg vrtića, a odluka o dodjeli iznosa od gotovo 30.000 eura za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti samo je dokaz našeg odličnog rada i još bolje suradnje s vrtićem – rekla je načelnica Jembrih. 

Općina je osigurala 29.040 eura iz javnog poziva zahvaljujući čemu će roditelji biti oslobođeni plaćanja za uslugu vrtića u lipnju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba