Sjajni zagorski kickboxeri s ‘Plitvičkih Jezera donijeli ukupno 30 medalja

Bedekovčanski ‘Zmajevi’ briljirali, proglašeni najuspješnijim klubom kupa

Objavljeno: 02.04.2023. VH

Ova je subote u Plitvičkim Jezerima, u sportskom centru Mukinje, održan “Memorijalni cup Josip Jović“, a na natjecanju je sudjelovalo ukupno 265 kickboxera iz 31 kluba, a otvorio ga je general zbora u miru Josip Lucić. 

Iz zabočkog KBK-a ‘Ninja’ nastupili su Gabrijel Latin, Lada Vukić, Leonardo Čvek, Emerik Šafranko, Martin Puštek i Antun Blažun, a kući su se vratili s ukupno sedam osvojenih medalja.

Gabrijel Latin osvojio je dva zlata u disciplini ‘Kick Light’ i ‘Point Fight’ u kategoriji starijih kadeta do 52 kilograma, te  drugo mjesto u disciplini ‘Light contact’. Lada Vukić bila je zlatna u disciplini ‘Point Fight’, u kategoriji mlađih kadetkinja do 42 kilograma, a Leonardo Čvek osvojio je srebro u disciplini ‘Kick Light’, u kategoriji juniora do 69 kilograma. Emerik Šafranko i Martin Puštek osvojili su bronce u disciplini ‘Point Fight’, u kategoriji starijih kadeta do 69 kilograma, odnosno u disciplini ‘Point Fight’, kategoriji starijih kadeta do +69 kilograma. 

Antun Blažun plasirao se od 5. do 7. mjesta u disciplini ‘Point Fight’, u kategoriji mlađih kadeta do 47 kilograma.

Na natjecanju su sudjelovali i članovi KBK-a Krapina, i to u disciplinama ‘Point Fight’ i ‘Light Contact’. Timotej Kukovačec, mlađi kadet do 42 kilograma, prvi puta je odradio natjecanje u ‘Light Contactu’ i osvojio srebrnu medalju, dok je u ‘Point Fightu’ bio peti. Luka Čuček u kategoriji dječaka do 27 kilograma pobjedom u finalu osvojio je zlatnu medalju, a Jakov Sekušak, stariji kadet do 63 kilograma, u ‘Point Fightu’ je osvojio treće mjesto. Ivano Capek, stariji kadet do 69 kilograma, je u ‘Light Contactu’ bio prvi, a Nikolina Rebić, starija kadetkinja +65 kilograma, je u ‘Point Fightu’ osvojila prvo mjesto dok je u ‘Light Contactu’ bila srebrna.

Antonela Cesarec natjecala se u dvije kategorije juniorki, do 60 i do 65 kilograma, te u obje osvojila 1. mjesto, a na kraju turnira proglašena je najboljom natjecateljicom u ‘Point Fightu’ te je dobila pobjednički pehar.

Na natjecanju su nastupili i članovi KBK-a ‘Zmaj’ iz Bedekovčine. U ‘Point Fightu’ su nastupili Luka Sovec, Nicol Papeš i Iva Bingula, u ‘Light Contactu’ Marija-Antoaneta Hranić, Iva Bingula, Adam Brebrek, Noa Počekal, Daniel Car i Ognjen Ledinščak, a u ‘Kick Lightu’ Marija-Antoaneta Hranić, Iva Bingula, Elena Ljubek, Adam Brebrek, Noa Počekal, Daniel Car i Ognjen Ledinščak. 

‘Zmajevi’ su u 17 startova izborili 13 finala te je osvojili devet zlata, četiri srebra i tri bronce, po sveukupnoj uspješnosti su u konkurenciji 31 kluba zauzeli prvo mjesto kupa te su najbolji klub kupa. 

U ‘Point Fightu’ medalje su osvojili Luka Sovec (zlato), Iva Bingula (srebro) i Nicol Papeš (bronca), zatim u ‘Light Contactu’ Marija-Antoaneta Hranić (zlato), Iva Bingula (zlato), Ognjen Ledinšćak (zlato), Adam Brebrek (srebro) i Daniel Car (zlato). U ‘Kick Lightu’ medalje su osvojili Jurica Prančić (srebro), Marija-Antoaneta Hranić (zlato), Iva Bingula (zlato), Elena Ljubek (zlato), Adam Brebrek (bronca), Noa Počekal (srebro i zlato), Ognjen Ledinščak (zlato) i Daniel Car (srebro).  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba