VINICA: U tijeku je potpisivanje ugovora za projekt dogradnje i opremanja vrtića

SVIJETLI PRIMJER: “Imamo trend povećanja broja novorođenih i tome moramo doskočiti”

Objavljeno: 01.04.2023. zagorjeinternational

Dječji vrtić ‘Vinica’ nastavlja s ulaganjima, a tim povodom su ga u četvrtak u društvu zamjenice ravnateljice Ksenije Humek, obišli ravnatelj Srednje Škole “Arboretum Opeka“ Dragan Brkić i načelnik Vinice Branimir Štimec.

U tijeku je potpisivanje ugovora za projekt ‘Dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Vinica’, a načelnik Štimec istaknuo je kako podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu. 

– Kako bismo bili općina privlačna za mlade obitelji, u kojoj će one ostati, graditi svoj život, stvarati obitelji, ali i doseljavati se, potrebna nam je i adekvatna infrastruktura gdje će naši najmlađi mještani imati najbolje uvjete za odgoj i obrazovanje. O tome govore i podaci Državnog zavoda za statistiku koji potvrđuju trend povećanja broja novorođene djece te takvim ulaganjem stvaramo adekvatne uvjete za ostanak u Vinici – rekao je tom prilikom načelnik Štimec.

Nastavak ulaganja najavio je i ravnatelj Srednje škole “Arboretum Opeka“ Brkić i istaknuo kako će škola posaditi začinsko bilje i cvijeće u eko gredice, a načelnik Štimec dodao je kako navedeni projekti omogućuju da Vinica bude jedna od najljepše uređenih općina, te je zahvalio Školi što  pritom daje maksimalnu potporu.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba