Novi načelnik zagorske policije Petrović na prijemu kod župana Kolara

“Prema statistikama, jedna smo od najsigurnijih županija u zemlji”

Objavljeno: 01.04.2023. zagorjeinternational

Novoimenovani načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske Zvonimir Petrović u četvrtak je bio na prijemu kod župana Željka Kolara. Tom su prilikom obojica istaknuli da će se i u narednom razdoblju nastaviti dugogodišnja izvrsna suradnja Krapinsko – zagorske županije i Policijske uprave krapinsko – zagorske. 

Novi načelnik je tijekom svoje policijske karijere obavljao nekoliko različitih poslova, od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, a većinom u Policijskoj upravi zagrebačkoj. 

Prilikom preuzimanja rješenja u imenovanju, naglasio je kako PU krapinsko – zagorska ima kvalitetne temelje i dobre zaposlenike koji će i ubuduće svoje zadaće, kao i do sada, obavljati kvalitetno i profesionalno.

Župan je pohvalio savjestan i predan rad zagorske policije, čestitao na imenovanju novom načelniku, te istaknuo kako statistički podaci jasno pokazuju da je Krapinsko – zagorska županija među najsigurnijima u Hrvatskoj. 

– Moram istaknuti da je ova sigurnost bitna i za potencijalne investitore, koji zanima i puno širi kontekst od stručnosti i dostupnosti radne snage. No taj osjećaj sigurnosti je dakako bitan i za sve nas, jer nam on omogućava da se slobodno posvetimo svojem obiteljskom, profesionalnom i društvenom životu – istaknuo je župan Kolar. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba