Završeni 18.000 eura vrijedni radovi na parkiralištu Doma zdravlja u Vinici

“Županija podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu zdravstvene zaštite, bilo to ulaganje u infrastrukturu ili ljude”

Objavljeno: 30.03.2023. zagorjeinternational

Dom zdravlja Varaždinske županije nastavlja s ulaganjima. Nakon što su 2022. godine započeli, ovaj mjesec završeni su radovi na parkiralištu Doma zdravlja u Vinici koje će omogućiti pacijentima dviju ordinacija obiteljske medicine te jedne stomatološke ordinacije jednostavniji i kvalitetniji pristup ordinacijama. 

Nastavak daljnjih ulaganja u zdravstvenu infrastrukturu najavio je ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek. 

–  Sukladno našim mogućnostima trudimo se izvršiti čim više radova na lokacijama Doma zdravlja diljem županije. Radovi u Vinici započeli su prošle godine, a vrijednost ovog projekta je nešto više od 18.000 eura. Cilj svih ulaganja na ovoj i svim ostalim lokacijama jest da se djelatnici i svi pacijenti osjećaju sigurno i ugodno, da imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, a ovo novouređeno parkiralište našim pacijentima omogućit će lakši i kvalitetniji pristup ordinaciji neovisno o vremenskim uvjetima – rekao je Veronek. 

Načelnik Vinice Branimir Štimec izrazio je zadovoljstvo obavljenim radovima.

– Naši sugrađani, pacijenti, sada imaju lijepo parkiralište kakvo i zaslužuju. Ovakvi projekti uređenja omogućuju da Vinica bude jedna od najljepše uređenih općina. Zahvaljujem Varaždinskoj županiji koja nam daje maksimalnu potporu da to i postanemo – rekao je Štimec.

Dom zdravlja u Vinici obišla je i zamjenica župana Silvija Zagorec.

– Varaždinska županija podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu zdravstvene zaštite, bilo to ulaganje u infrastrukturu ili ljude. Ovdje je riječ o samo jednom u nizu investicija koje će provesti Dom zdravlja Varaždinske županije tijekom ove godine kako bi podigli razinu zdravstvene zaštite naših sugrađana. Novo parkiralište omogućit će svima da lakše pristupe ordinacijama, a ujedno i zaštitu pokretne imovine pacijenata – dodala je zamjenica Zagorec.

Obilasku su nazočili i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić te općinska vijećnica Mirjana Jambriško. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba