Kako li je samo to uspio?

Pijan se pokušao zadovoljiti gurajući si staklenu čašu u anus – završio na hitnoj

Objavljeno: 28.03.2023. zagorjeinternational

Nakon tri dana neizdrživih bolova, jedan se Nepalac konačno odlučio javiti na Hitnu, a ono što su doktori otkrili ostavilo ih je u šoku. Naime, priznao je da si je u anus stavio staklenu čašu dok je bio pijan i to zbog seksualnog zadovoljstva, prenosi 24sata.

Dva dana nije imao stolicu, no imao je vjetrove i nije krvario. Ipak, trpio je strašne bolove. Doktorima je kazao da je sam pokušao izvaditi čašu, ali nije uspio. Nakon što su ga snimili rendgenom, doktori su pokušali izvući čašu, ali nisu uspjeli jer se okrenula, pa je morala van operativnim putem.

Uspavali su ga i otvorili mu abdomen. Tada su pokušali ‘progurati’ čašu da izađe kroz vrata broj 2, ali bila je previsoko. Morali su mu ući u debelo crijevo i tako izvući čašu. Bio je sedam dana u bolnici. Mjesec dana nakon toga se potpuno oporavio.

Inače, slučajeva u kojima su neobični predmeti završili ljudima u anusu zabilježeni su i kod nas. Tako je u studenome 2011. godine na Hitnom prijemu KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu završio muškarac (50) kojemu je u anusu zaglavio protuavionski metak kalibra 20 milimetara, dugačak 11 centimetara. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba