Helena Medved je prva, a Ana Usmiani druga pratilja

Najljepšom Zagrepčankom proglašena 17-godišnja Tara

Objavljeno: 28.03.2023. AB

U lijepom ambijentu Stil eventa je okrunjena najljepša Zagrepčanka, 17-godišnja Tara Begedin, koja će predstavljati županiju Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024! 

Njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani, inače iz Bedekovčine, kao druga pratilja. Inače, među 11 najljepših bila je još jedna Bedekovčanka, Nina Tomaševski.

FOTO: Boris Mataković/ PR
Tara Begedin (FOTO: Boris Mataković/ PR)

– Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo 17 godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku – ističe Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Jedanaest djevojaka, koje je uljepšavao Profokus, prošetalo je pistom u kreacijama Q mode, Calico Mooda, s naočalama Tvornice naočala, nakitom Cyber Look, haljinama dizajnerice Natalije Smogor, vjenčanicama Nikolina i svečanim večernjim haljinama Boujee.

Ana Usmiani (FOTO: Boris Mataković/ PR)

Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin , modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček, Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić Bračulj i Miss Hrvatske 2019. Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić nastupio je Amir Kazić Leo.

Miss Hrvatske 2019. Katarina Mamić (FOTO: Boris Mataković/ PR)

Misica i njezine pratilje darovane su poklonima Sepa Logistike, MED LINEA , Health and Beauty centra, pilates studia Manola, instituta za ljepotu Dharma , Danyelle Yachtinga poklon pakete Tiens Hrvatska, Eliza kave, vinarije Povratak i Maskice.hr. 

U glamuroznoj večeri, za čiju su se kulisu pobrinuli Vrtni centar Flora, Le ballon i cvjećara Eva Maria, među ostalima su uživali i Ivančica Pahor, Tamara Roglić, Sanja Bjedov Popović, a sve je zabavljao DJ Saša Šoštarić.

Tihana Harapin (FOTO: Boris Mataković/ PR)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba