Lagani potresić na političkoj sceni

TODORIĆ PITA: Tko bi bio bolji premijer – ja ili Plenković?

Objavljeno: 27.03.2023.

˝Lijep pozdrav svim novim članovima zajednice, dobro došli! Na ovom mjestu objavljivat ćemo relevantne dokumente, poveznice i dokaze o Agrokoru, ali i drugim strateškim kompanijama RH, kao i pratiti dnevno političke teme iz Hrvatske i inozemstva˝, piše u opisu Facebook grupe ‘Istina o Agrokoru’ koja trenutno broji 1,6 tisuća članova.

Podsjetimo, Ivica Todorić, hrvatski poduzetnik i bivši predsjednik koncerna Agrokora kojeg se tereti da je od 2006. do 2017. godine sa 14 suoptuženih oštetio tvrtku za 1,2 milijarde kuna. Optužnica je napisana na 459 stranica, a o njoj se raspravlja već dvije godine. Dakako, svi optuženi odbacuju optužbe za koje ih se tereti. Todorić mjesecima tvrdi kako mu je Hrvatska ilegalno preotela Agrokor i da je za sve kriv premijer Andrej Plenković pa je Todorić odlučio na ranije spomenutoj stranici objaviti anketu čime je dao naslutiti kako će se kandidirati na izborima.

Bivši direktor Agrokora uvjerljivo vodi u anketi koju je do sada ispunilo preko 4000 osoba. Naime, 93 posto ispitanika prema anketi bira Todorića, dok je za Plenkovića glasalo svega sedam posto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba