Obrt Čaržavec u potrazi je za motiviranim djelatnicima

Željni ste znanja, funkcionirate u timu i volite dinamiku? Ovaj obrt traži baš vas!

Objavljeno: 25.03.2023. zagorjeinternational

Čaržavec obrt za završne radove, proizvodnju i trgovinu bavi se soboslikarsko ličilačkim i fasaderskim radovima, a dobivenom kvalifikacijom za dekorativno oblikovanje fasada u različitim tehnikama, uz osluškivanje potrebe klijenata i investitora u želji da budu u korak s vremenom i potrebama tržišta ovaj obrt ima otvoren i obradni centar kompozitnih materijala.

Stalnim ulaganjem u vlastitu edukaciju i edukaciju djelatnika, nabavom strojeva i alata, te usavršavanjem novih tehnologija izrade fasada, ovaj obrt postiže vrhunski izvedene radove na objektima izuzetne kvalitete. Kako bi kvalitetu radova digao na još višu razinu, obrt Čaržavec je u potrazi za djelatnicima koji će dodatno osnažiti tim. Željni ste znanja i stjecanja novih vještina? Funkcionirate u timu? Volite dinamičan posao u dobroj atmosferi? Onda ovaj obrt traži baš vas!

Posao koji ćete raditi obuhvaća izradu raznih vrsta fasada i srodnih poslova na području Zagreba i Jadrana, a poslodavac osigurava prijevoz iz sjedišta obrta na gradilište i jedan dnevni obrok, dok za rad na području sjevernog Jadrana, poslodavac na svoj teret osigurava grupni smještaj i dva obroka dnevno. Uz sve to, ono što će vas sigurno potaknuti da odabere baš ovaj obrt su izvrsna primanja uz stimulacije na plaću.

Važno je naglasiti da iskustvo na srodnim poslovima nije uvjet jer se traže i pomoćni radnici, a ako ste soboslikar, zidar, monter suhe gradnje ili priučeni radnik kontaktirajte obrt Čaržavec putem emaila [email protected] ili na 091/436-0039. Više informacija možete potražiti i na službenoj web stranici ili Facebooku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba