Poljoprivreda i novo financijsko razdoblje

EU fondovi prilika su za razvoj OPG-a, evo kako to vidi varaždinski HNS

Objavljeno: 25.03.2023. zagorjeinternational

Gradska podružnica HNS-a Varaždin organizirala je tribinu o mogućnostima financiranja projekata OPG-ova iz EU fondova u prostorijama Društvenog doma u Jalkovcu – ‘EU fondovi – prilika za razvoj OPG-a’.

Prva od dvije tribine organizirala se za mjesne odbore Jalkovec, Črnec Biškupečki i Poljana Biškupečka, dok će druga tribina obuhvatiti mjesne odbore Zbelava, Kućan Marof te Gornji i Donji Kućan, a održat će se 28. ožujka u prostorijama vatrogasnog doma u Donjem Kućanu s početkom u 18.30 sati.

Na tribini su predstavljeni svi aktualni pozivi LAG-a Sjeverozapad i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kao i uvjeti za prijave na isti, a Emil Tkalec upoznao je i prisutne sa budućim natječajima novog financijskog razdoblja, dok je organizator tribine Igor Klopotan poručio:

– Intencija organiziranja ovih tribina nam je upoznavanje svih zainteresiranih s mogućnostima razvoja njihovih OPG-ova, bilo da se oni poljoprivredom bavili profesionalno ili za svoje potrebe. Ušli smo u novo financijsko razdoblje, te nam je ovo izvrsna prilika da uz još uvijek vrlo izdašne potpore unaprijedimo poslovanje u poljoprivredi na području grada Varaždina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba