Šudigovci opet rasturili

BRAVO ŠUDIGO! Pobijedili na natječaju ‘Zaštiti svoj novac’ i osvojili interaktivnu ploču!

Objavljeno: 25.03.2023. zagorjeinternational

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok pobjednik je natječaja ‘Zaštiti svoj novac’, koji je u povodu obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca provela Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa).

Ravnateljici škole Božici Šarić, mentorici Tamari Bilankov i učenicima Tini Bazić i Luki Lihtaru (3 MT) čestitao zamjenik predsjednika Upravnog vijeća Tomislav Ridzak, za osvojenu prvu nagradu za najbolji video uradak te je školi donirana vrijedna nagrada u vidu interaktivne ploče. Učenici 3.razreda medijskih tehničara na nastavi Animacije pod mentorstvom nastavnice Tamare Bilankov kreirali su zanimljiv video sadržaj u kojim su istraživali i proučavali teme financijske pismenosti u smislu kako se zaštiti od financijskih prijevara. 

– Na natječaju je sudjelovalo 45 škola diljem Hrvatske, a upravo su učenici naše škole Abičić Antonio, Tina Bazić, Lovro Bobek, Dorotea Fistrić, Ana Grah, Patricia Gredelj, Frano Krcunović, Luka Lihtar, Barbara Margetić, MIhaela Picak, Jana Puljek i Noa Vrbanić svojim video uratkom osvojili prvo mjesto. Jako smo sretni i ponosni, a učenicima i mentorici čestitamo – poručuju iz škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba