Novom velikom pobjedom na korak do druge lige

KK Krapina u gostima porazili ekipu Petrinje 90:66 – novi odlučujući okršaji slijede već ovog vikenda

Objavljeno: 24.03.2023. zagorjeinternational

Krapinski košarkaši ostvarili novu pobjedu u gostima kod Petrinje gdje su s rezultatom 90:66 porazili domaćina. Krapinci su od samog starta kontrolirali tempo utakmice, no uvijek neugodan protivnik je uspješno iskorištavao svaku izgubljenu loptu te je držao lagani priključak. Ipak, u drugom poluvremenu Krapina podiže obranu na viši nivo i odlazi na konačnih plus 24.  

Sastav Krapine prema postignutim koševima: Marko Dmitrović 18, Filip Đurkan 16, Martin Mlinarić 13, Matija Markočić 11, Mark Knezović 11, Daniel Strehovec 10, Lovro Čižmek 5, Bruno Ranogajec 3, Filip Križnik 3, Leonard Sopek 0. Trener Marko Golub. 

Nakon pobjede u Petrinji, košarkašima Krapine je dovoljna jedna pobjeda iz preostale dvije utakmice za osvajanje treće lige i ulazak u viši rang natjecanja. Prva prilika za povijesni uspjeh je već u petak u 20.30 sati, kada Krapina gostuje u Novskoj kod ekipe koja je jedina uz njih nanijela poraz trenutno vodećem Ogulinu. Odmah idućeg dana, u subotu, u Krapinsku dvoranu na zadnju utakmicu sezone dolazi Duga Resa. Početak je u 17 sati, pa je to ujedno i pozivnica svim navijačima da dođu podržati krapinske košarkaše u borbi za ulazak u drugu košarkašku ligu. 

Iz kluba poručuju da će ostaviti srce na terenu, prikazati dobru košarku i da će uz pomoć vjernih navijača ostvariti svoj cilj, ulazak u drugu ligu! 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba