Kod sebe su imali i zalihu ‘zelenog’

Pijani se vozili kroz naselje i pucali iz vatrenog oružja, a zatim izvrijeđali policajce 

Objavljeno: 23.03.2023. zagorjeinternational

U Primorskom Dolcu kod Splita sinoć je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Naime, građani su policiji prijavili kako dva muškarca voze kroz naselje i pucaju iz vatrenog oružja. Po izlasku na teren, Interventna je policija dvojac zaustavila kod nadvožnjaka na A1 oko 22.20 sati, a onda je tek uslijedio kaos, piše Večernji list.

Muškarci su počeli vrijeđati i omalovažavati policijske službenike nakon čega su svladani pomoću sredstava za vezivanje, a pregledom osoba i vozila policajci su pronašli 5,45 grama marihuane i jednu stabljiku, kao i preklopni nož oštrice cca 10 centimetara.

– ‘Muškarci su dovedeni u službene prostorije. Jedan od njih je odbio alkotest, dok je dok drugog izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 1,55 g/kg. Nad obojicom je izvršen očevid, nakon čega je određeno zadržavanje do otrježnjenja. Osobno vozilo je prebačeno u krug policijske postaje gdje će se danas u sklopu kriminalističkog istraživanja obaviti pretraga. Jednog je pregledao liječnik i utvrđena mu je kontuzija ramena i napuknuće jednog donjeg rebra, dok drugi ima ogrebotinu na licu. Slijedi kriminalističko istraživanje – priopćila je policija. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba