Evo što je poručio

Novom načelniku PU krapinsko – zagorske Zvonimiru Petroviću danas uručeno rješenje o imenovanju 

Objavljeno: 23.03.2023. zagorjeinternational

Novi načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske je Zvonimir Petrović, a rješenje o imenovanju mu je danas uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno te je ovom prilikom održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave, voditelji službi i načelnici policijskih postaja.

Zamjenik glavnog ravnatelja policije Zoran Ničeno zahvalio je na dobroj suradnji dosadašnjem načelniku Policijske uprave Željku Košutiću te pohvalio rad svih djelatnika policijske uprave.

Novi načelnik Zvonimir Petrović rođen je 1973. godine u Tomislavgradu (BiH), a tijekom svoje policijske karijere obavljao je poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, dok je većinu karijere proveo u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Zahvalio je svima na dobrodošlici, susretljivosti i spremnosti na suradnju te smatra kako Policijska uprava krapinsko – zagorska ima kvalitetne temelje i dobre zaposlenike koji će i ubuduće svoje zadaće, kao i do sada, obavljati kvalitetno i profesionalno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba