Važna obavijest svim zainteresiranima, slijede natječaji

Postani i ti dio tima zagorske policije

Objavljeno: 18.03.2023. zagorjeinternational

U prvim danima ožujka, Policijska uprava krapinsko – zagorska nastavila je s promocijom kampanje “Postani policajac/policajka“.

Uz prezentaciju kampanje, učenike srednjih škola educiralo se o sigurnosti na internetu, opasnostima koje skrivaju internet i društvene mreže, a sve s ciljem upoznavanja djece o primjerenom i sigurnom korištenju suvremenih tehnologija i interneta. Također, učenici su imali priliku čuti kako raditi na podizanju razine kulture komunikacije putem interneta i društvenih mreža i smanjivanju posljedica nastalih zlouporabom  interneta. Učenici osmih razreda osnovnih škola u tim prilikama saznali su i koje opasnosti prate konzumaciju sredstava ovisnosti u sklopu projekta “Zdrav za pet“.  

Promocija kampanje održana je učenicima drugih i završnih razreda u srednjim školama u Zaboku i Zlataru te učenicima 8. razreda u osnovnim školama u Belcu, Đurmancu, Stubičkim Toplicama i Maču.

Prilikom održavanja predavanja, učenici su imali priliku čuti o dinamičnosti i raznolikosti policijskog posla, a oni koji se odluče u budućnosti pomagati drugima kroz policijsko zvanje, saznali su kako postati policajac/policajka, uz što im je odgovoreno na pitanja o načinu upisa i školovanja na Policijskoj akademiji.

Uskoro se očekuje objava natječaja za upis u Policijsku školu “Josip Jović”, a svi zainteresirani kandidati objave vezane uz kampanju mogu pratiti na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, ali i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba