Prijave otvorene do 8. i 9. travnja

Općina Radoboj raspisala javne pozive za programe/projekte svojih vrijednih udruga

Objavljeno: 16.03.2023. zagorjeinternational

Općina Radoboj raspisala je Javni poziv za financiranje programa/projekata/manifestacija udruga iz područja socijale, kulture i poljoprivrede za 2023. godinu te ovim putem poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Javnom pozivu da se prijave na financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Javnog poziva.

Ukupna planirana vrijednost natječaja je 15.525 eura, najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 100 eura, a najviši 7000 eura. 

Za područje kulture planira se izdvojiti 11.280 eura, za područje socijalne skrbi 2915, a za poljoprivredu 1330 eura. 

Rok za prijavu je do 9. travnja, a dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Općine. Šalju se na adresu Općine, Radoboj 8, 49232 Radoboj.  

Sport 

Isto tako, Sportska zajednica Općine Radoboj objavila je Javni poziv za financiranje programa/projekta za opće dobro u području sporta iz Proračuna općine Radoboj za 2023. godinu i tom prilikom poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima sporta da se prijave na financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koji doprinose razvoju prioritetnog područja iz ovog Javnog poziva.

Ukupna planirana vrijednost ovog natječaja je 34.510 eura, najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 700 eura, a najviši 28.000 eura, a očekuje se sklapanje sedam ugovora. 

Prijave na ovaj Javni poziv zaprimaju se do 8. travnja, a šalju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Općine. Prijave se šalju u papirnatom obliku na adresu Sportska zajednica Općine Radoboj, Radoboj 8, 49232 Radoboj.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba