Ponesite rukavice, dobru volju, povedite svoje klince i akcija!

Učinite mjesto u kojem živite ljepšim i ugodnijim!

Objavljeno: 14.03.2023. zagorjeinternational

Ove subote Općina Jalžabet ponovno organizira akciju čišćenja okoliša, a načelnik općine Jalžabet Rajko Solar, poziva sve stanovnike općine da se pridruže i odazovu ovoj važnoj akciji čišćenja za dobrobit zajednice i okoliša.

Akcija će se provoditi u svim naseljima pa će sudionici biti raspoređeni u tri grupe. Za mještane Novakovaca, Jalžabeta i Imbriovca okupljanje je predviđeno u 8.30 sati kod Doma kulture Jalžabet. Istovremeno, mještani Leštakovca i Kelemena okupljaju se kod društvenog doma Kelemen, dok se mještani Kaštelanca i Jakopovca okupljaju kod igrališta u Kaštelancu.

Ono što trebate je ponijeti rukavice i dobru volju, a slobodno povedete i svoje mlađe ukućane. Pokažite da vam je stalo do okoliša i učinite mjesto u kojem živite ljepšim.

Detaljne informacije o akciji sudionici će dobiti u vrijeme okupljanja, a ručak za sve sudionike bit će organiziran u Domu kulture Jalžabet u 13.30 sati. Događaj je napravljen i na Facebook stranici gdje možete potvrditi svoj dolazak.

Akcija provodi se u suradnji s Inovativnim centrom Jalžabet d.o.o., GKP-PREKOM d.o.o. i udrugama s područja Općine Jalžabet.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba