“Čovječe ne ljuti se” postao uz šahovski tradicionalni turnir u Krapinskim Toplicama

Jakost živaca odmjerili osnovnoškolci

Objavljeno: 14.03.2023. zagorjeinternational

Osnovna škola Krapinske Toplice ponovno je održala turnir u šahu i igri “Čovječe ne ljuti se“ te se time nastavila tradicija koju dugi niz godina organizira Vijeće učenika uz pomoć učiteljice Marcele Varga, a u igrama  sudjeluju predstavnici svih razrednih odjela matične škole i PŠ Gregurovec.

Ovogodišnje natjecanje u igri “Čovječe na ljuti se“ pomno su pratili suci, predstavnici Vijeća učenika i roditelji, a za profesionalnu razinu provedbe šahovskog turnira pobrinuo se Šahovski klub Krapinske Toplice i njihov potpredsjednik Nenad Muraja. Nakon nekoliko napetih setova u kojim su snage odmjerili najbolji šahisti škole, prva tri mjesta u šahovskom natjecanju zauzeli su redom Patrik Krznar, Josip Kozina te Leon Španiček.  

Jednako zanimljivo i neizvjesno bilo je natjecanje u igri “Čovječe ne ljuti se“ gdje su svoje mjesto, prvo u polufinalu, zatim u finalu i u konačnici na pobjedničkom postolju zauzeli redom Matej Mlinarić, Marko Fučkar te Antonio Telišman.

Natjecatelje su zdušno podržavali njihovi navijači koji su s pobjednicima imali puno razloga za slavlje, s obzirom na to da su najbolji dobili nagrade za cijeli razred koji su osigurali prijatelji škole i sponzori turnira. Aquae Vivae su poklonile kupanje na bazenima za cijeli razred za prva mjesta, Pizzeria Servus je za razrede čiji su predstavnici zauzeli druga mjesta osigurala pizze, a Društvo “Naša djeca“ Krapinske Toplice doniralo je slatkiše za trećenagrađene učenike i njihove prijatelje iz razreda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba