Sjajna mlada Viničanka, iskrene čestitke

Brunela Hrženjak osvojila dva srebra na Državnom prvenstvu SŠD RH za učenike s intelektualnim teškoćama

Objavljeno: 14.03.2023. zagorjeinternational

Načelnik Vinice Branimir Štimec svoju dužnost načelnika obavlja volonterski dok je njegov primaran posao nastava tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Vinica, a njegovi učenici do sada su postizali zavidne rezultate na državnim razinama za što je dobio više nagrada, od Oskara znanja do proglašenja tri puta za redom kao jedan od 500 najboljih odgojno obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj. 

Kao načelnik, posebnu pažnju posvećuje razvoju sporta u općini, a unutar svojeg opsežnog rasporeda vodi brigu i o djeci s posebnim potrebama. Tako je kao voditelj s učenicom Brunelom Hrženjak iz Osnovne škole Vinica sudjelovao na Državnom prvenstvu SŠD RH za učenike s intelektualnim teškoćama, gdje je Brunela ponovno postigla odlične rezultate. U disciplini 25 metara slobodno za plivačice u LIT  kategoriji, osvojila je odlično drugo mjesto i srebrnu medalju, a odličan uspjeh ponovila je i u disciplini 25 metara prsno gdje je također osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. 

– Od srca čestitam Bruneli na dvije državne medalje, sestri Magdaleni koja je bila u pratnji kao i njezinim roditeljima na odličnim rezultatima iz plivanja, ali i na posebnoj brizi koju vode o djetetu – izjavio je načelnik Štimec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba