Bedekovčanski ‘Zmajevi’, zabočke ‘Ninje’ i krapinski KBK-ovci

Sjajni zagorski kickboxeri s Međunarodnog kupa “Moslavac open“ donijeli kući ukupno 24 medalje od čega 13 zlatnih

Objavljeno: 13.03.2023. zagorjeinternational

U subotu je u Popovači, u organizaciji KBK-a “Moslavac“, održan Međunarodni kickboxing kup “Moslavac open“ u pointfightingu, light contactu i kick lightu za sve dobne skupine.

Sudjelovao je ukupno 321 natjecatelj iz 30 kickboxing klubova, a među njima su bili i predstavnici KBK-a ‘Zmaj’ iz Bedekovčine, KBK-a ‘Ninja’ iz Zaboka te KBK-a Krapina.

Od ‘Zmajeva’ su nastupili Luka Sovec, Nicol Papeš i Elena Ljubek (pointfighting), Marija-Antoaneta Hranić, Karla Ptičar, Iva Bingula, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak (light contact) te Nicol Papeš, Marija-Antoaneta Hranić, Karla Ptičar, Iva Bingula, Elena Ljubek, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak (kick light). 

KBK ‘Zmaj’ je u 15 startova izborio 12 finala te je osvojio osam zlata, četiri srebra i tri bronce, a po sveukupnoj uspješnosti, klub je zauzeo visoko četvrto mjesto kupa.

U disciplini pointfighting zlata su osvojili Luka Sovec, Nicol Papeš i Elena Ljubek. U light contactu zlato su osvojili Noa Počekal i Ognjen Ledinščak, Iva Bingula osvojila je srebro, a Marija-Antoaneta Hranić i Karla Ptičar bile su brončane.

U disciplini kick light, zlatni su bili Noa Počekal, Marija-Antoaneta Hranić i Iva Bingula, srebrni su bili Nicol Papeš, Karla Ptičar i Elena Ljubek, dok je brončani bio Ognjen Ledinščak. 

– Evo, u ovom zahtjevnom i natjecanjima pretrpanom prvom polugodištu smo odradili jedan vrlo dobar natjecateljski dan. Nakon Zabok opena, Europskog kupa u Karlovcu, državnog prvenstva u Đakovu, ovo nam je u kratkom razdoblju četvrto natjecanje i glede šarolikog sastava Zmaja, od djece do seniora i od početnika do onih starih boraca, možemo biti zadovoljni ostvarenim – poručili su iz kluba.

Od zagorskih klubova, na ovom su natjecanju nastupile i zabočke ‘Ninje’ koje su se kući vratile s četiri zlatne medalje.

Osvojili su ih Gabrijel Latin u disciplinama pointfighting, light contact i kick light u kategoriji starijih kadeta do 52 kilograma, te Lada Vukić u disciplini point fight u kategoriji mladih kadetkinja do 42 kilograma. 

Zadovoljstvo ostvarenim rezultatima iskazali su i treneri Karla i Rajko Bartolin koji su poručili da su i više nego zadovoljni ovim 100-postotnim učinkom mladih natjecatelja. 

Od kickboxera iz KBK-a Krapina, nastupili su Timotej Kukovačec, Danijel Horvat, Ines Petanjko, Anđelka Tušek i Antonela Cesarec. Cesarec je osvojila dva zlata u point fightingu, Tušek je bila srebrna u kick lightu, dok je Petanjko bila srebrna u light contactu. Treće mjesto su osvojili Horvat i Kukovačec, obojica u point fightingu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba