KORIZMENA TRIBINA: U Mariji Bistrici izbornik Zlatko Dalić posvjedočio vjeru

“Sve ono što sam napravio zahvaljujem vjeri, dragom Bogu i mojoj obitelji”

Objavljeno: 11.03.2023. zagorjeinternational

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić posjetio je svetište Majke Božje Bistričke sa suprugom, gdje je nakon jučerašnje mise bio glavni gost tribine na temu ”Promicanje izvrsnosti zajedništva i domoljublja”, piše RMB. Inače, to je prva od dvije korizmene tribine u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici i Svetišta Majke Božje Bistričke, čiji je pokretač i moderator Branimir Bilić.

Kako to priliči osvajaču brončane i srebrene medalje na svjetskim prvenstvima, dočekali su ga načelnik i predsjednik općinskog vijeća Općine Marija Bistrica Josip Milički i Teodor Švaljek, predsjednik i članica predsjedništva Ogranka matice Hrvatske u Mariji Bistrici Damir Galoić i Zrinka Švaljek-Brlečić, te Branimir Bilić sa suprugom Anom.

U pauzi između mise koju je predslavio rektor Svetišta MBB preč. Domagoj Matošević i početka tribine Dalić se zadržao u kratkom razgovoru s domaćim malim nogometašicama NK Mladost MB.

Izbornik Dalić je i ovaj puta naglasio veliku važnost vjere i obitelji u njegovom životu, povezavši to i sa sinergijom koja se u zadnjih pet godina pojavila i u reprezentaciji Hrvatske i dovela do fantastičnih rezultata.

– Cijeli moj život se promijenio od kad sam postao izbornik i ponavljam, živim najljepše dane moje sportske karijere i sve ono što sam napravio zahvaljujem vjeri, dragom Bogu i mojoj obitelji, jer bez toga ovo sve ne bi bilo moguće na ovakav način. Mislim da je to dobar put svim mladim ljudima  – poručio je Dalić.

Za glazbi dio tribine bila je zadužena Marina Matošević, a sljedeća tribina će se održati u petak 24. ožujka na temu “Kulturna baština u sudaru s potresom i graditeljima” te će gostovati redoviti profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu, dr. sc. Dragan Damjanović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba