Kupit će kuću, Ford Fiestu i otputovati u Japan

Majka dvoje djece radila dva posla da prehrani obitelj, a sada je na lutriji osvojila gotovo milijun eura 

Objavljeno: 11.03.2023. zagorjeinternational

Majka dvoje djece Sally-Ann Hanitzsch (55) koja je, kako bi prehranila svoju obitelj, morala raditi dva posla, osvojila je 838.000 funti (940.874 eura) na EuroMillionsu, piše Jutarnji list.

Ova Britanka iz Cambornea pola je radnog vremena radila u Morrisonsovoj trgovini dok je s punim radnim vremenom bila referent u Gradskom vijeću Cambridgea. Još uvijek ne može vjerovati što joj se nedavno dogodilo. 

– Bilo je to u subotnjoj smjeni u siječnju kada sam imala nekoliko minuta i mislila sam provjeriti svoje listiće. Rijetko ih provjeravam jer nikad ne mislim da ću dobiti, ali sam zamolila kolegicu da skenira. Nekoliko trenutaka kasnije rekla mi je da trebam nazvati državnu lutriju i potpisati svoj listić – opisala je situaciju kada je saznala da je sretna dobitnica. 

Najprije je mislila da se radi o šali, ali je nakon poziva lutriji shvatila da je bogatija za 838.000 funti. Nakon tog se vratila i završila ostatak svoje devetosatne smjene.

– Kada sam stigla kući, bila sam toliko umorna da sam otišla u krevet, ali slavili smo kao obitelj sljedeće večeri uz curry za van – ispričala je te dodala da joj obitelj n ije vjerovala. 

Svoje bogatstvo planira iskoristiti za kupnju nove kuće te pomoći svojoj djeci Jacku (27) i Sophie (22), a otkrila je da će i dalje raditi u gradskom vijeću Cambridgea.

– Imam samo 55 godina, volim svoj posao i kolege. Kad sam rekla svojoj nadređenoj, plakala je. Eto kakva smo mi ekipa – rekla je Hanitzsch te za kraj još otkrila da će novcem kupiti i novu Ford Fiestu i otputovati Japan što već dugo želi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba