Uhićen i muškarac povezan s ubojstvom?

U Karlovcu pronađen Citroen C5 u vlasništvu ubijenog Varaždinca Željka Hatlaka 

Objavljeno: 10.03.2023. zagorjeinternational

U Karlovcu je pronađen Citroen C5, automobil ubijenog Varaždinca Željka Hatlaka (56), a parkiran je ispred stambene zgrade u Naselju Marka Marulića 8A. Stanari su za Jutarnji list ispričali da je ispred njihove zgrade ostavljen prije desetak dana, a kako je imao oznaku da pripada osobi s invaliditetom, bio je parkiran na mjestu označenom za invalidne osobe.

– Policija je 10 dana ovuda patrolirala danonoćno, bili su ispred nasuprotne zgrade očito čekajući vozača. On nije jučer uhićen ovdje, već je doveden ovdje kod automobila, a rekao bih u prisustvu svojeg odvjetnika. Bilo je dosta policije u civilu, a on je bio u lisicama – ispričao je jedan od stanara.

Isto tako, na području Karlovca je u četvrtak uhićena jedna osoba za koju se smatra da bi mogla imati veze s ubojstvom Varaždinca, neslužbeno doznaje Jutarnji

Karlovačka policija o događaju jutros nije izvijestila javnost, pa se i ne zna službeno ništa o slučaju. Ne zna se ni je li uhićena osoba iz Karlovca, kao ni i u kakvoj je vezi s ubijenim.

Podsjetimo, Varaždinac Željko Hatlak posljednji je puta viđen živ 24. veljače oko 18 sati kada se udaljio s adrese prebivališta, a njegov je nestanak prijavljen 5. ožujka. U utorak 7. ožujka varaždinska je policija pronašla beživotno tijelo, a u srijedu je potvrđeno da se radi o nestalom Hatlaku čija je smrt i dalje misterij. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba