Rok za prijavu je 1. travnja

Restoran Bellevue u potrazi je za ugostiteljima – evo koje su pozicije otvorene

Objavljeno: 02.03.2023. zagorjeinternational

Restoran ‘Bellevue’ iz Klokovca kod Krapinskih Toplica u potrazi je za novom radnom snagom, a trenutno zapošljavaju četiri pomoćna kuhara/kuharice, četiri kuhara/kuharice, četiri konobara/konobarice, četiri barmena/barmenice, dva pizza majstora/majstorice te dva pomoćna radnika/radnice u kuhinji.

Za sve navedene pozicije potrebno je imati dvije godine iskustva u sličnim poslovima, a od budućih se djelatnika očekuje profesionalnost, ljubaznost, brzina, snalažljivost i okretnost. Zapošljava se na puno radno vrijeme, na neodređeno, rad je organiziran u dvije smjene, a radi se i vikendima. Potrebna razina obrazovanja za navedene pozicije su završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola.


Poslodavac budućim radnicima na svim traženim pozicijama nudi mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja te usavršavanja, rad i radionice s poznatim ugostiteljima te ugodno i pozitivno radno okruženje. Isto tako, poslodavac osigurava punu naknadu za prijevoz.


Svi zainteresirani za bilo koju od otvorenih pozicija mogu se s povjerenjem prijaviti na e-mail [email protected] ili na broj telefona 099/2169-291, a tamo ujedno mogu dobiti i više informacija.

Rok za prijavu je 1. travnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba