Ne piše mu se dobro

FOTO I VIDEO: Pogledajte kako je 23-godišnjak u Opela ‘sakrio’ čak 250 kila marihuane

Objavljeno: 02.03.2023. zagorjeinternational

Policijska uprava zagrebačka je objavila da su u srijedu u popodnevnim satima kod naplatnih postaja Lučko, policijski službenici prilikom obavljanja redovne kontrole u prometu i pojačanog postupanja prema navijačima, zaustavili osobni automobil Opel Vivaro u kojem su pronašli veću količinu vreća ispunjenih marihuanom, ukupne težine 250 kilograma.

Vreće su bile skrivene na zadnjem sjedištu kombija, a vozač, za kojeg je utvrđeno da je 23-godišnji državljanin Crne Gore, je uhićen i priveden u službene prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje. 

PU zagrebačka

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je osumnjičeni počinio navedeno na način da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavio veće količine konoplje koju je potom sakrio u kombi vozilu u vlasništvu trgovačkog društva iz Dubrovnika, a kojim se koristi.

Obavljenom pretragom vozila pronađeno je 250,2 kilograma marihuane pakirane u 200 plastičnih paketa. Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzet je i određeni novčani iznos za koji postoji sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba