Porez na budale ili pametna kupnja?

Pametna boca za vodu podsjetit će vas da PIJETE VODU i iz džepa vam pritom izbiti i do 200 eura

Objavljeno: 28.02.2023. zagorjeinternational

Voda je glavni element potreban za život jer baš svaka stanica u tijelu treba vodu za rad, no većina nas ipak ne pije dovoljno vode. Stoga je razvijena pametna boca za vodu koja ima za cilj pomoći korisnicima da im pravilna hidratacija postane navika, a u nastavku doznajte koje su sve njene funkcije i isplati li se kupiti pametnu bocu. 

Pametne boce za vodu koriste tehnologiju kako bi ponudile značajke kao što su praćenje hidratacije, podsjetnici za piće, pa čak i pročišćavanje vode. Neke boce koriste ‘Bluetooth’ vezu za dijeljenje podataka o potrošnji s vašim pametnim telefonom. Neke se također mogu sinkronizirati s pametnim satovima i drugim nosivim uređajima, piše Android Authority

Općenito, pametne boce vode koštaju između 45 i 100 eura. Možda ćete pronaći neke jeftinije osnovne opcije, a svakako možete pronaći i skuplje, koje imaju ugrađene zvučnike, blještave mehanizme za uzbunu i slično. Samo zapamtite, korisno je samo ako vas navodi da pijete više vode. 

Prema ‘Android Authority-ju’ ovo su najbolje pametne boce, prenosi Index

Boca ‘LARQ Bottle Movement po cijeni od 99 eura je samočisteća boca za vodu koja se može reciklirati. Korištenjem inovativne, netoksične Pure Vis UV-C LED tehnologije bez žive, voda se ponovno obrađuje, pri čemu se čisti i unutrašnjost boce eliminirajući bakterije i viruse koji uzrokuju neugodne mirise. 

Level Up Way Titan’ od čak 242,90 eura je stakleni generator vodika. Ovaj generator apsorbira dodatne molekule vodika u vašu vodu. 

Bocu od nehrđajućeg čelika Hidrate Spark Steel s vakuumskom izolacijom koja održava piće hladnim do 24 sata, platit ćete 80 eura. Uz to, LED senzor svijetli kako bi vas podsjetio kada je vrijeme za piće i prati vaš unos vode sinkronizacijom putem Bluetootha s besplatnom aplikacijom ‘Hidrate Spark’. 

Ako vam boce od 80 eura i više doista mogu pomoći da pijete više vode, onda – da, pametna boca je vrijedna toga. S druge strane, pametne boce za vodu nisu vrijedne te cijene ako neće služiti višoj svrsi od obične. Ako ste već na vrhuncu unosa vode, držite se staromodnih metoda. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba