Osebujni influencer uvjerljivo je najkomentiraniji kandidat RTL-ove emisije

Ivan Bašić iz ‘Večere za 5’ izbacio singl ‘Igra’: Prikazali su me na TV-u kao najvećeg negativca

Objavljeno: 25.02.2023. AB

Nakon što je završio još jedan tjedan ‘Večere za pet na selu’ , na sve se osvrnuo i najkomentiraniji kandidat Ivan Bašić (22).

FOTO: Instagram Ivan Bašić

– Iako je to zabavna emisija i tako treba biti, malo zamjeram što su podosta toga izmontirali i prikazali samo jedan dio. Ali napokon imamo nešto gledati na televiziji i za mene je ovo prava zabavna emisija kakva bi i trebala biti. Žao mi je jedino što su mene prilazili kao glavnog negativca i osobu koja je ‘puna sebe’, a ja sam to radio isključivo da emisija bude još gledanija i napravimo medijsku pompu – rekao je Ivan za Dalmatinski portal.
Nakon što je sudjelovao u ‘Večeri za 5 na selu’, mnogi gledatelji su komentirali na društvenim mrežama kako im se Ivan nije svidio.

– Iskreno komentari su mi presmiješni pogotovo kada vidim profile ljudi koji ih pišu. Smatram da nitko tko je ostvaren i zadovoljan svojim životom nema vremena komentirati – rekao je Bašić.
Ivan je u srijedu, 23. veljače izbacio i svoj prvi singl ‘Igra’, a rekao je kako je upravo sudjelovanjem u ‘Večeri za 5 na selu’ htio iskoristiti priliku i promovirati pjesmu, dobro se zabaviti i podići društvene mreže.


Poručio je kako je najbitnije uživati, kreirati i biti svoj i autentičan, neovisno o komentarima okoline.
Podsjetimo, Ivan je karijeru započeo u inozemstvu, u Švicarskoj.

FOTO: Screenshot RTL

Nakon Švicarske prebacio se u Italiju i upravo zato je za svoje goste pripremio talijansku hranu. Da mu je izgled bitan, pokazao je time što je cijelu večeru kuhao u odijelu. Gosti su bili zadovoljni večerom, a završio je na drugom mjestu. Prvo mjesto odnijela je Jadranka. Svoja jela spremala je u utorak, u Gornjem Stupniku i prikupila 38 bodova. Spremačica je, osim s Ivanom Bašićem, stol dijelila s taksisticom Valentinom Dolinac, magistrom šumarstva Jurajem Tomljanovićem te magistrom novinarstva Marijom Horvat. Dobre ocjene osigurale su joj pobjedu, a mišljenje mnogih je da je bila i najpristojnija kandidatkinja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba